Därför är vi Momondoambassadörer 2017!

Lifestyle by

Kanske det största som hänt oss i år, helt klart det största som hänt Everyday Explorers. Vi har jobbat stenhårt med Everyday Explorers sedan vi startade bloggen och det här är för oss ett bevis på att vi år påväg åt rätt håll. Vi har blivit utsedda till Momondoambassadörer 2017!! 

Varför reser vi?

Vi har varit på resande fot i över 6 år nu. Vi har besökt närmare 30 länder och bott och jobbat i 7 av dem. Vi har couchsurfat (alltså bott hemma hos familjer) hos över 100 familjer i 20 länder. 

Mer läsning: Vad är couchsurfing?

Vi reser för att vi vill se världen, uppleva nya kulturer, träffa nya människor och se hur en dag i deras liv kan se ut. Ni vet alla de där kulturkrockarna. Vi älskar dem! 

Vi tror att resande är ett sätt att öka förståelse för andra människor och ett steg mot att minska rasism. 

Vad betyder samarbetet för oss?

Vi kommer att göra flera resor under året i samarbete med Momondo. Vi kommer att utforska nya länder och platser. Träffa nya människor och ställas inför nya kulturkrockar. 

Vi kommer att göra det här under hashtagen #LetsOpenOurWorld.

Vi vill tillsammans öka förståelse och sudda ut många av de fördomarna som finns idag.

Vår första resa med Momondo

Vår första resa tillsammans med Momondo har redan gått av stapeln. JAPAN! Under en månad har vi road trippat, vandrat, bott hos familjer och lagat mat. Många kallar japaner för världens snällaste folk. Vi kan inte annat än att hålla med.

Om du har några frågor om det här samarbetet så är det bara att du hör av dig. 

Comments