På besök i Sverige :D

Lifestyle by

Wow! Vilken resa det varit! Så extremt många toppar, bra minnen, nya vänner men också en och annan djup dal och några riktiga skithändelser.

14 månader blev vi borta. På ett sätt känns det som igår när vi satte oss i Stripie, rullade ut från mina föräldrars garageuppfart och begav oss på ett enormt äventyr utan några större planer. Mer än att vi skulle österut, långt österut.

Mer läsning: Topplistan – En road trip från Sverige till Mongoliet

Det känns faktiskt bra att vara i Sverige igen. Andra gånger vi kommit hit har det känts konstigt, vi har känt oss malplacerade. Vi har undrat lite varför vi åkt tillbaka.

Men den här gången känns det otroligt bra och skönt. Vi ser fram emot en fantastisk höst med vackra färger på träden, mycket sol, varma soppor svampplockning i skogen och vi ska börja använda vår äppletork igen. Nu är det semester! Visst är det konstigt, vi tar semester i Sverige i oktober och november. Inte vad det flesta skulle göra.

Vi kommer att spendera runt 2 månader här, den mesta tiden hos våra föräldrar i Trollhättan och Örebro plus att vi vill göra några utflykter. Blir nog Stockholm och en tur till södra Sverige.

Vi ska jobba ikapp med Everyday Explorers, det ligger fortfarande efter sedan allt jobb i somras. Men vårt stora mål nu blir vår träning och hälsa. Det är dags att ta träningen seriösare igen och utnyttja möjligheten att träna på gym och friheten att kunna äta vad vi vill.

Det kommer att bli en bra höst. I slutet av November flyger vi över till Kanada. Vi har båda fått jobb som skidinstruktörer på Sun Peak, en skidresort i BC (västra Kanada).

Men ni undrar säkert vad vi ska göra med Stripie. Tanken var ju att skeppa Stripie över till Kanada och fortsätta köra där. Vi har insett att det är inte riktigt värt det, det kostar för mycket och vi kan köpa en ny där. Så om vi säljer den så kan vi för pengarna vi får plus det vi sparar på frakten köpa något häftigt. Eller bygga! Det var så galet kul att bygga så det kan mycket väl hända att det blir ett nytt byggprojekt 😀 Vi får se till våren när skidsäsongen är slut.

Comments